Om Bronners

Vi läser om e-handel, virus och butiksdöd. Om överkonsumtion och ohållbarhet. Om stadskärnor med svag puls. Hösten 2020 är det tydligare än någonsin. Det är dags att öppna butik.

Sara & Fredrik Bronner äger och driver Bronners Butik. Vi har arbetat med hållbarhetsfrågor, entreprenörskap, utbildning, påverkan och omställning länge. Det här är vårt sätt att blir bättre. Tillsammans med andra.

Vi driver sedan några år vårt konsultföretag Bronner & Bronner Samhällsförbättring AB där vi arbetar med utbildning och rådgivning i hållbarhetsfrågor för företag, entreprenörer, beslutsfattare och andra människor som förstått att vi måste göra något annorlunda nu.

Vi fortsätter vårt arbete som rådgivare och utbildare. Det nya är att vi flyttar kontoret till Wadköping och öppnar ett helt nytt rum. En butik.

Det här är personligt. Vi har i många år ställt om våra liv för att minska vårt negativa avtryck på samhälle och planet. Nu vill vi öka vår positiva påverkan genom att sprida kunskap, värme och inspiration – tillsammans med andra. Vi öppnar vår egen lilla inkubator. Bronners Butik. Det vi gjort som strateger och rådgivare ska bli verklighet nu.

Du är välkommen!