Start

Bronners Butik har öppnat. En liten butik mitt i en pandemi. Vi följer myndigheternas rekommendationer och råd och har därför särskilda förutsättningar att ta emot besökare. En person eller ett sällskap i taget kan vi släppa in.

Hos oss kan du också boka egentid i butiken.

Läs mer under Öppettider.


Nytt, bytt, delat och begagnat. Mitt i historiska Wadköping öppnar vi nu framtidens butik. Ett helt nytt inspirerande ställe för en hållbar livsstil. Ett besök hos oss kommer aldrig lämna dig opåverkad. Här hittar du saker som gör det lättare att leva hållbart. Och nya sätt att göra det på.

Här kommer vi att göra plats för framtidens entreprenörer. Människorna med idéerna och lösningarna vi behöver nu.

Här kommer du att hitta bra saker. För odling. För bakning. För din matlagning. Och för din kropp.

I vår bokhylla kommer du att hitta läsning som berör dig och ger dig nya insikter. Inte sällan med lokala författare. Fakta och fiktion om människan, miljön, klimatet och existensen.

I vår skivback hittar du musik på vinyl du inte visste att du behövde. Och vi tänker lyfta lokala artister.

Vackra saker ska vi också ha i butiken. Skapade av kreatörer i vår närhet. Konst och hantverk och konsthantverk.

Några saker är nya. Andra begagnade. Men vi kommer också att utveckla nya sätt att byta saker med varandra. Och delande av saker.

I vår butik hittar du alla de här sakerna. Och oss.

Människor som lyssnar på varandra lär sig saker. Bryr sig om varandra. Därför kommer vi bjuda in till möten och samtal med författare, musiker, kreatörer, entreprenörer och andra. Med dig.

Vi tar några nya steg mot framtiden. En butik för den som skapar. Och för den som behöver. Hållbara varor och tjänster för människor som vill bli mer hållbara.

Vi välkomnar dig som vill göra något tillsammans med oss. Eller som vill komma och titta i butiken när vi öppnat.

Välkommen till Bronners Butik i Wadköping.
Följ oss gärna på Instagram.